Închide meniul

Gigi Becali, propunere pentru autorităţi în plină pandemie de coronavirus: "Lăsați oamenii să ia Lumină!"

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 16:17

Reclamă
Gigi Becali, propunere pentru autorităţi în plină pandemie de coronavirus: "Lăsați oamenii să ia Lumină!"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică

Gigi Becali, propunere pentru Klaus Iohannis

Biserica Ortodoxă Română a anunţat deja că Slujba de Înviere va fi transmisă în mediul online, în contextul restricţiilor impuse prin Ordonanţele Militare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea ca autorităţile să ridice starea de urgenţă

Gigi Becali e de părere că preşedintele Klaus Iohannis nu ar trebui să prelungească starea de urgenţă. România va ieşi din această fază pe 15 aprilie, cu 4 zile înainte de Paşte. Totuşi, preşedintele Klaus Iohannis are posibilitatea de prelungi această perioadă, în funcţie de evoluţia infectărilor cu coronavirus din ţara noastră. 

Eu cred că Dumnezeu o să facă ceva cu noi și ne va permite… prin ridicarea stării de urgență… ne va permite la ortodocși de Paște. Țările ortodoxe, toate la un loc, au infectați cât jumătate din Belgia. Nu vedeți că ne ocrotește Dumnezeu pe noi? Atunci, cred că va face Dumnezeu ceva și îi va lăsa pe ortodocșii Lui să ia lumină de la biserici.

Le cer autorităților distanțare socială, dar lăsați oamenii să ia Lumină, să fie la distanță de doi metri, cum stau la rând pentru alimente. Să se ducă oamenii în noaptea de Înviere, așa ar fi bine. Oricum oamenii nu stau, se duc, iau Lumină și se duc acasă. Oricum, Dumnezeu ne ocrotește cel mai mult. Milioane de teste, de medicamente, nu fac cât o rugăciune curată în fața lui Dumnezeu“, a spus Gigi Becali la Realitatea Plus.

Gigi Becali s-a implicat activ lupta împotriva coronavirusului

Gigi Becali s-a implicat în mod activ în lupta împotriva răspândirii coronavirusului. Acesta a făcut mai multe donaţii către spitalele din România. Patronul celor de la FCSB a donat spitalului Matei Balș 120.000 de pastile considerate ”antidot pentru Covid-19”.

Reclamă

În afară de Matei Balș, Gigi Becali a mai ajutat și alte spitale din România. ”Am fost și la Craiova, și la Caracal, și la Pitești. Am dat măști și materiale. Am fost la mănăstire să mă rog. La noi o să treacă, noi avem Liturghia”, spunea Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și