Închide meniul

Maria Sharapova şi-a făcut public numărul de telefon pentru a vorbi cu fanii! "Scrieți-mi! Este real"

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 11:06

Reclamă
Maria Sharapova şi-a făcut public numărul de telefon pentru a vorbi cu fanii! "Scrieți-mi! Este real"

Sputnik / Anton Denisov via Hepta

Maria Sharapova stă de vorbă cu fanii

"Fac public acest număr de telefon, 310-564-7981. Scrieţi-mi la numărul publicat. Este real. Vreau să ştiu ce faceţi. Îmi puteţi pune întrebări. Puteţi doar să mă salutaţi!", e mesajul postat de Sharapova pe contul personal de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique le-a oferit şi el numărul de telefon fanilor

Sharapova nu este prima vedetă care procedează astfel. Gerard Pique a făcut acelaşi lucru, pe vremea când se pregătea de finalizarea proiectului "Cupa Davis".

"Lucrez cu echipa mea de la Cupa Davis. Pentru orice doriți, vă las aici numărul meu de telefon: +34649500001", era mesajul lui Pique, pe contul de Instagram, la sfârşitul lunii octombrie 2019. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și