Închide meniul

Panică în singura ţară unde se mai joacă fotbal: "Sunt speriat! Mă gândesc: ‘Oare m-am infectat azi?!’"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 11:14

Reclamă
Panică în singura ţară unde se mai joacă fotbal: "Sunt speriat! Mă gândesc: Oare m-am infectat azi?!"

Profimedia

Belrus nu a suspendat campionatul de fotbal

Chiar dacă se expun riscului de a se infecta în masă cu coronavirus, oamenii din Belarus văd partea plină a paharului. "Producem bani", spun aceştia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliştii din Belarus sunt speriaţi de epidemia de coronavirus

Chiar dacă autorităţile dau asigurări că virusul nu se va extinde în Belarus pentru că fotbalul nu a fost suspendat, jucătorii se tem că pot fi infectaţi. 

"Sunt speriat! După fiecare meci trăiesc cu senzaţia că m-am infectat! Fotbalul trebuie oprit! Aş fi preferat să se suspende campionatul. Sunt speriat. În timpul meciurilor nu-mi fac griji, dar după fluierul de final te gândeşti: 'Oare m-am infectat azi?'". a spus William, fundaşul brazilian de la Rukh Brest pentru Marca.

Willian: "Părinţii mă roagă să nu mai ies din hotel"

"Părinţii şi soţia mă sună încontinuu şi mă roagă să nu mai ies din hotel. Problema e că totul este foarte liniştit aici. Oamenii ies pe străzi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, nu vezi pe nimeni să poarte mască", a mai spus William.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și