Închide meniul

Mircea Lucescu, alături de Fatih Terim: "Luptă şi câştigă bătălia cu coronavirusul!"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 15:10

Reclamă
Mircea Lucescu, alături de Fatih Terim: "Luptă şi câştigă bătălia cu coronavirusul!"

Abaca Press via Hepta

Mircea Lucescu i-a transmis un mesaj emoţionant lui Fatih Terim

Mircea Lucescu a stat doi ani pe banca Galatei şi a cucerit un titlu şi Supercupa Europei. Antrenorul român l-a înlocuit pe Fatih Terim în 2000, iar când a plecat, tehnicianul turc şi-a "recuperat" funcţia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îi doresc să se facă bine cât mai repede. Să lupte şi să câştige bătălia cu boala. Galatasaray are nevoie de el şi sper să se însănătoşească în curând. Abia aştept să-l vizitez", a declarat Mircea Lucescu pentru turcii de la Fotomac. 

Mircea Lucescu: "Staţi acasă şi respectaţi regulile!"

Mircea Lucescu i-a urat şi vicepreşedintelui Galatei, Abdurrahim Albayrak, depistat de asemenea cu coronavirus, să se însănătoşească cât mai repede. Antrenorul român se află în această perioadă în Bucureşti, în izolare, alături de soţia sa. 

"Staţi acasă şi respectaţi regulile. Este greu, dar doar aşa putem să-i ajutăm pe oamenii care lucrează în sistemul medical. Doar prin aplicarea acestor măsuri stricte putem limita efectele acestei pandemii şi să scăpăm de ea în timp cât mai scurt", a fost mesajul lui Mircea Lucescu. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și