Închide meniul

Drama lui Liță Dumitru! Anunțul crunt făcut de fostul internațional: "Nu am vrut să spun". De ce depinde viitorul său

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 8:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Drama lui Liță Dumitru! Anunțul crunt făcut de fostul internațional: "Nu am vrut să spun". De ce depinde viitorul său

Facebook Liţă Dumitru

Liță Dumitru, anunț șoc

Liță Dumitru se află în prezent în America, alături de soție și fiică. S-a operat de cancer la prostată în 2016, iar acum, la cinci ani distanță, boala i-a recidivat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liță Dumitru se luptă cu cancerul

”Nu am vrut să spun, dar o să spun. Am avut acum 5 ani o operație de cancer la prostată. De vreo trei luni, au recidivat câteva celule, am observat în urma unor analize, așa că acum urmez un tratament cu radioterapie", a spus Liță Dumitru, la Digi Sport.

Fiica lui Liță Dumitru este înscrisă într-o clasă de top, alături de alți elevi performanți. Este și motivul pentru care Liță se află acum în America.

"Viitorul meu în America depinde de fiica mea, Alexandra! Eu sunt pe lângă ea, o susțin din toate punctele de vedere. Îmi lipsiți voi, îmi lipsesc meciurile, dar mă mai uit la televizor. Dar, aici sunt alte legi, e o altă viață, m-am adaptat în America”, a completat Liță Dumitru.

Cine este Ion "Liță" Dumitru

Liță Dumitru, ajuns la 71 de ani, a făcut parte din lotul României care a făcut deplasarea la Campionatul Mondial din Mexic 1970. El a strâns 57 de selecții sub tricolor de-a lungul carierei.

Reclamă
Reclamă

Liță a evoluat pentru Rapid, Steaua, Poli Timișoara, Universitatea Craiova, CFR Timișoara și Wurzburger Kickers. De două ori a fost numit fotbalistul român al anului, în 1973 și 1974. Liță Dumitru a cucerit 2 titluri și 4 Cupe alături de Steaua. El s-a retras în 1988, de la Rapid.

După cariera de fotbalist, Liță s-a orientat către antrenorat. Le-a pregătit, printre altele, pe Rapid, Poli Iași sau Steaua II. 

Reclamă
Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:04

Neil Lennon, reacţie vehementă după ce Celtic a fost umilită de Borussia Dortmund: „Nu a făcut ‘treaba murdară’ bine!”

11:29

Simona Halep a confirmat participarea la primul turneu din 2025: „Va fi magic”

11:02

FotoGigi Becali a dezvăluit ce discuţie va avea cu jucătorii în avion: „Poate le rămâne în cap!”

10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și