Închide meniul

Ronnie O’Sullivan, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! Break-ul de 138 de puncte n-a fost suficient. "Mă voi întoarce mai puternic"

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2021, 6:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Ronnie OSullivan, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! Break-ul de 138 de puncte n-a fost suficient. "Mă voi întoarce mai puternic"

profimediaimages

O'Sullivan, OUT de la Campionatul Mondial de snooker

O'Sullivan a început perfect prima sesiune, disputată joi, și s-a distanțat la 4-1. A făcut și cel mai  tare break al meciului, de 138 de puncte, iar totul părea o simplă formalitate. N-a fost să fie așa. McGill nu s-a lăsat și a reușit să echilibreze situația până la finalul sesiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronnie O'Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker

În sesiunea a doua, scoțianul în vârstă de 30 de ani s-a dezlănțuit. McGill a dus scorul la 8-4 în favoarea sa. Ronnie a redus din handicap cât s-a putut, iar actul secund s-a terminat 10-6 în favoarea lui McGill.

În sesiunea decisivă, O'Sullivan n-a mai avut inspirația de altă dată. După primele jocuri, sextuplul campion mondial a echilibrat scorul la 10, ba chiar a preluat conducerea, 12-11. 

În acest moment de cotitură, McGill a reușit un break de 136 de puncte! Ronnie a fost dărâmat, iar scoțianul a avansat mai departe în faza "sferturilor". 

Reacția lui Ronnie O'Sullivan după eliminarea de la Campionatul Mondial de snooker

A fost un meci maraton pentru Ronnie O'Sullivan, care s-a declarat mulțumit de maniera în care și-a stăpânit emoțiile. Nu se va lăsa prea curând de această disciplină. 

Reclamă

"Mentalul meu a fost bun. Asta mi-a cauzat multe probleme în ultimii ani, dar de această dată totul a funcționat cum mi-am dorit la capitolul emoții. Nu am știut să turez motoarele la maxim, când a fost cea mai mare nevoie pe final.

 Am avut momente în care nu mi-a mai plăcut snookerul, dar împotriva lui McGill nu a fost vorba despre asta. Iubesc snooker-ul și de aceea mă voi întoarce mai puternic", a declarat Ronnie O'Sullivan, citat de Eurosport.

O'Sullivan vrea să egaleze recordul de cele mai multe titluri mondiale câștigate, deținut acum de Stephen Hendry (7). Ronnie mai are nevoie de o singură coroană și își va încerca din nou norocul în 2022.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și