Închide meniul

FOTO | O vedetă s-a pozat cu un cal mort. Nu şi-a imaginat ce va urma după gluma sa. "Plătesc un preţ mare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 martie 2021, 17:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

FOTO | O vedetă s-a pozat cu un cal mort. Nu şi-a imaginat ce va urma după gluma sa. "Plătesc un preţ mare"

profimediaimages

Gordon Elliott

Decizia a fost luată de Comisia din Irlanda care reglementează cursele de hipism. Şase luni din această pedeapsă vor fi cu suspendare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care s-a pozat cu un cal mort, suspendare de un an

Elliott, un renumit antrenor, va rata una dintre marile competiţii de profil: Festivalul Cheltenham, pe care acesta l-a câştigat de 32 de ori.

Imaginea, care a apărut în week-end în spaţiul public, a fost considerată de "prost gust" şi "o completă lipsă de respect". 

"Cu poziţia pe care o ocup în sport, am mari privilegii, dar şi o mare responsabilitate. Plătesc un preţ mare pentru gafa mea, dar nu mă plâng. Mi se rupe inima să văd că am cauzat durere colegilor, familiei, prietenilor şi suporterilor", a spus Elliott, potrivit The Mirror.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și