Închide meniul

Rugby, un sport altfel: Ești căpitanul! Vreau să văd liderul din tine! Da, dar…Niciun dar, te rog, da?

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 16 noiembrie 2020, 12:39 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Rugby, un sport altfel: Ești căpitanul! Vreau să văd liderul din tine! Da, dar…Niciun dar, te rog, da?

Hepta

Echipa Argentinei care a învins Noua Zeelandă

Niciodată în cele 29 de partide precedente, ”Pumele” nu reușiseră să treacă de ”All Blacks”. Succesul băieților din Patria Tangoului a fost cu atât mai important cu cât ei nu mai evoluaseră de 13 luni, de la partida contra Statelor Unite, în campania de calificare la ”Mondialul” din Japonia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar nu numai scorul a atras atenția, ci și un dialog auzit pe gazon. Desigur, iubitorii rugbyului nu se vor arăta uimiți. Restul, însă, da, pentru că e clar că acolo e o altă lume.
După doar trei minute de joc, Shannon Frizell a reacționat ciudat la o acțiunea defensivă a argentinianului Kremer. Jucătorii ambelor echipe s-au pus pe îmbrânceală, s-a lăsat și cu câțiva pumnișori…

După ce spiritele s-au mai calmat, arbitrul australian Angus Gardner i-a chemat la el pe Pablo Matera, ”căpitanul” argentinian cu 62 de partide la echipa națională, implicat în… grămada neordonată creată, precum și pe Shannon Frizell. Redăm dialogul:

Arbitru: ”V-ați împins unul contra celuilalt, vă rog frumos să vă potoliți. Pablo, ești căpitanul echipei tale! Vreau să văd liderul din tine, nu cum te împingi cu ceilalți jucători!”

Pablo Matera: ”Nu am putut să nu văd că unul dintre ei mi-a lovit un coechipier. Acesta nu este respect! Joc pentru țara mea, dar acesta nu este respect!”

Reclamă

Arbitru: ”Dar nu te poți băga în orice altercație din postura de căpitan, am nevoie de liderul din tine! Clar?”

Pablo Matera: ”Da, dar…”

Arbitru: ”Niciun <<dar>>, te rog, da?!”

Reclamă 4 / 0/3

Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se distinge cu sudamericanul dă din cap și pleacă la locul său…

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și