Închide meniul

Ce veste pentru Benny Adegbuyi! Badr Hari a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ce se întâmplă cu lupta dintre cei doi

Silviu Corneanu Publicat: 19 octombrie 2020, 12:03 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Ce veste pentru Benny Adegbuyi! Badr Hari a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ce se întâmplă cu lupta dintre cei doi

GLORY

Afişul meciului dintre Badr Hari şi Benny Adegbuyi

Momentan cei de la GLORY nu au luat nicio decizie în ceea ce privește lupta care ar trebui să aibă loc pe data de 7 noiembrie. Evenimentul a mai fost amânat o dată din cauza pandemiei de COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Badr Hari, depistat pozitiv cu COVID-19

Am fost testat pozitiv cu coronavirus. În prezent, sunt în carantină la domiciliu și mă recuperez bine după câteva zile de boală. 

Am luat în serios toate măsurile de siguranță pentru COVID-19 de la începutul acestei pandemii, dar din păcate s-a produs această infectare. Asta ne arată cât de serios trebuie să tratăm acest virus.

În acest moment, trebuie să mă odihnesc și voi relua antrenamentul cât mai curând posibil”, a anunțat Badr Hari pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
23:18

LIVE VIDEOVenezia – Palermo se joacă ACUM în AntenaPLAY. Nedelcearu, duel pentru un loc în finala play-off-ului de promovare

23:07

VideoDenis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali: „În ţară mă întorc doar la Farul!” I-a transmis lui Louis Munteanu să nu meargă la FCSB

23:03

Eva Ionescu s-a calificat în semifinalele turneului ITF de la București la doar 16 ani! A învins o jucătoare de 27 de ani!

22:31

„Eclere, mici și bere!” Bogdan Andone a dezvăluit secretul de la FC Botoșani, după ce moldovenii au rămas în Liga 1

22:07

Sepsi Arena va găzdui meciurile din grupa A de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia I, din 2025

21:53

Mioveni – Botoșani 0-1. Moldovenii lui Bogdan Andone rămân în Liga 1!

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și