Închide meniul

”Trebuie să merg pe jos?” O vedetă a fost uitată de colegi după cel mai mare succes al carierei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 17:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

”Trebuie să merg pe jos?” O vedetă a fost uitată de colegi după cel mai mare succes al carierei

profimediaimages

Quinn Cook de la Los Angeles Lakers

Quinn Cook, unul dintre coordonatorii de joc ai celor de la Lakers, a fost uitat de colegii săi la arena unde s-a desfășurat partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partea și mai amuzantă este legată de cum a ales Cook să își anunțe absența: Pe Live-ul de pe Instagram al lui JR Smith, unul dintre colegii săi de la Lakers!

Cook a intrat pe platforma unde acesta interacționa cu fanii și a comentat, în mod clar enervat de situatia: ”Trebuie să merg pe jos după ce tocmai am câștigat campionatul! Ce e asta?”

Los Angeles Lakers, al 17-lea titlu din istorie

Echipa legendarului baschetbalist Lebron James a câștigat al 17-lea titlu din istoria francizei după victoria în fața celor de la Miami Heat.

Reclamă

Formația din Los Angeles a profitat de valoarea superioară a jucătorilor săi și i-a adus lui Lebron James primul titlu câștigat cu o echipă de pe Coasta de Vest a Statelor Unite din întreaga sa carieră.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și