Închide meniul

Scandal monstru în România, din cauza testării pentru coronavirus! O echipă din Croaţia a pierdut meciul la masa verde, după ce rezultatele nu au venit în timp util

Antena Sport Publicat: 22 septembrie 2020, 12:02 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Scandal monstru în România, din cauza testării pentru coronavirus! O echipă din Croaţia a pierdut meciul la masa verde, după ce rezultatele nu au venit în timp util

Abaca Press / Utrecht Robin via Hepta

Teste pentru coronavirus

Croaţii nu au ajuns în România cu testele obligatorii de Covid-19 făcute şi au mers, marţi dimineaţă, la Spitalul din Galaţi pentru a le efectua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul primit din partea cadrelor medicale i-a şocat pe croaţi. Cei de la spital i-au informat că rezultatul testelor e posibil să ajungă miercuri dimineaţă, în contextul în care în Croaţia testul se primeşte după două ore. 

OK Ribola Kastela a pierdut meciul la masa verde

În acest context, OK Ribola Kastela a pierdut la masa verde meciul cu CSM Arcada Galaţi, care era programat marţi, de la ora 18.00. 

Echipa croată a dat dovadă de un neprofesionalism nemaîntâlnit la acest nivel. Kastela a venit fără test Covid efectuat , dar a dorit să-l facă la noi și rezultatele să fie cunoscute până cu 2 ore înainte de începutul meciului. Acest lucru nu a fost posibil iar meciul a fost câștigat de noi cu 3-0”, a spus Marius Pârvu, șeful secției volei CSM, conform gsp.ro.

În cazul în care testele pentru coronavirus sunt negative, croaţii pot juca miercuri cu campioana Finlandei, Sastamala. Ultimul meci al turneului de calificare în turul al doilea, dintre CSM Arcada şi Sastamala se va disputa joi. Doar prima clasată se va califica în turul al doilea. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și