Închide meniul

Ciclistul Fabio Jakobsen, scos din coma indusă! Primele veşti bune după accidentul groaznic în care a fost implicat

Gal Dorin Publicat: 7 august 2020, 17:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Ciclistul Fabio Jakobsen, scos din coma indusă! Primele veşti bune după accidentul groaznic în care a fost implicat

profimediaimages

Imagine după accidentul lui Fabio Jakobsen

"Pacientul este conştient, se conformează instrucţiunilor şi respiră singur", a declarat purtătorul de cuvânt pentru spitalul în care Jakobsen este îngrijit conform Eurosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Jakobsen, împins peste barele de protecţie

Cu câţiva metri înaintea liniei de sosire în cadrul Turului Poloniei, Jakobsen a încercat să îl depăşească pe Dylan Groenewegen pentru a câştiga cursa.

Groenewegen, membru al echipei Jumbo-Visma, i-a blocat însă trecerea acestuia şi l-a împins cu cotul în exterior într-un moment în care ambii rulau cu o viteză de aproape 80 de kilometri pe oră.

Jakobsen a fost proiectat peste barele de protecţie şi s-a prăbuşit pe asfalt, fiind transportat la spital în stare critică şi introdus imediat în comă.

Porţiunea de drum unde s-a produs accidentul este de multă vreme ţinta criticilor care susţin că viteza de coborâre este mult prea mare pentru a fi sigură pentru ciclişti.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și