Închide meniul

Jocurile Olimpice | Larisa Iordache a obţinut calificarea la Tokyo! Cum au "ajutat-o" adversarele în calificările de la EURO

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 19:04

Reclamă
Jocurile Olimpice | Larisa Iordache a obţinut calificarea la Tokyo! Cum au "ajutat-o" adversarele în calificările de la EURO

Larisa Iordache va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Abaca Press / AA via Hepta

Cu un total de 54.698 puncte, Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obţinut calificarea la Tokyo. Iordache s-a calificat deoarece dintre cele trei rusoaice doar una va merge la JO de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache, calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Calificarea Larisei Iordache la JO a fost confirmată şi de COSR, pe contul său de Facebook. Şi CS Dinamo a confirmat în social media calificarea gimnastei, transmite news.ro.

Conform regulamentului, la JO de la Tokyo ajung sportivele clasate pe primele două locuri în calificări la individual-compus, care nu au obţinut anterior ”biletele” la Olimpiadă.

România mai are doi gimnaşti calificaţi anterior la Jocurile Olimpice: Marian Drăgulescu şi Maria Holbură.

Larisa Iordache, invitată la AS.ro LIVE

Prezentă la emisiunea AS.ro LIVE, Larisa Iordache a uitat câte medalii a câştigat la Campionatele Europene. S-a uitat pe Wikipedia pentru a afla că sunt 16. Frumoasa sportivă este cea mai titrată din istoria Europenelor. După ultima ediţie din Turcia, ea a depăşit-o pe Cătălina Ponor (13).

Reclamă

"Ne-am uitat pe Wikipedia să vedem câte medalii am. Mă simt bine cu cele patru medalii, vreau să mai aduc şi altele. Sinceră, am câteva pe la mama, am şi pe acasă.

Nu le-am ţinut contul, sunt prea multe. Cea de la Londra e pusă pe perete. Eu nu am vrut să le pun prin casă, când m-am mutat singură", a spus Iordache, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și