Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am ajuns să nu fac absolut nimic!". Pandemia i-a dat peste cap viaţa Dianei Bulimar. De ce îi "invidiază" pe Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 8:01

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am ajuns să nu fac absolut nimic!". Pandemia i-a dat peste cap viaţa Dianei Bulimar. De ce îi "invidiază" pe Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci

AS.ro

Diana Bulimar, invitată la AS.ro LIVE

Părinţii Dianei Bulimar au vrut ca fiica lor să devină sportivă, dar nu gimnastica a fost prima opţiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au zis: 'du-te la înot', dar după conformaţie au zis: 'lasă, facem doar puţin'. În acelaşi timp au spus: 'hai, să încercăm şi cu dansurile'. Am dansat pe acolo, dar nu am luat locul întâi şi am zis că nu mai mergem nici la dansuri, că sunt sigură că nu-s de calitate", a spus Diana Bulimar la AS.ro LIVE.

Marea provocare a Dianei Bulimae: ore de gimnastică online, cu copii

Fosta gimnastă, în vârstă de 25 de ani, nu a renunţat la sport. Este antrenor de gimnastică şi instructor de fitness.

"Aveam anul trecut şi antrenamente dimineaţa şi după-amiază, mergeam şi la copii, antrenam şi adulţi la fitness… Am ajuns să nu fac absolut nimic", a glumit Diana Bulimar.

Marea provocare pentru Bulimar este să îşi ţină cursurile de gimnastică online: "Când ai 10 copii care vor să facă gimnastică, timp de o oră…!".

Reclamă

Ea nu a mai intrat în sală din noiembrie, dar şi-ar dori condiţii ca cele oferite de Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac.

"Nu pot spune că se numeşte gimnastică. Faţă de sala Nadiei şi a domnului Ţiriac, din Otopeni, care este o hală unde aleargă copiii ăia de le ies plămânii", a mai spus Bulimar.

Diana Bulimar, aur european şi bronz olimpic

Diana Bulimar a participat alături de lotul României de gimnastică la Jocurile Olimpice din vara lui 2012. Ea s-a calificat atunci în finala pe echipe, unde a cucerit medalia de bronz cu colegele din lotul naţional. 

Reclamă 4 / 0/3

Doi ani mai târziu, în 2014, Diana a obținut aurul la Campionatele Europene de la Sofia, tot în proba pe echipe.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și