Închide meniul

România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal! Performanță istorică a tricolorelor după ce au spulberat Macedonia de Nord

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 16:43

Reclamă
România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal! Performanță istorică a tricolorelor după ce au spulberat Macedonia de Nord

profimedia

România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal

Principala marcatoare tricoloră a fost Moisă, cu 7 goluri.  Crina Pintea și-a trecut și ea în cont 4 reușite. Cristina Neagu a jucat doar în primele 15 minute ale partidei și a înscris 2 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat la Campionatul Mondial de handbal 

În tur, România s-a impus cu 33-22, iar cu 68-42 la general obţine calificarea la turneul final, care va avea în premieră 32 de echipe la start.

CM din Spania este programat între 1-19 decembrie. Din Europa s-au calificat automat la turneul final din acest an gazda Spania, campioana en-titre, Olanda, respectiv primele patru clasate la CE2020 – Norvegia, Franţa, Croaţia şi Danemarca.

România este singura națională din lume care a participat la toate edițiile Campionatului Mondial. La precedenta ediție, disputată în Japonia în 2019, tricolorele au terminat pe poziția a 12-a. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și