Închide meniul

Danemarca a câştigat Campionatul Mondial de handbal masculin! A învins-o în finală pe Suedia cu 26-24 şi a cucerit al doilea titlu consecutiv

Alexandru Ivan Publicat: 31 ianuarie 2021, 17:29

Reclamă
Danemarca a câştigat Campionatul Mondial de handbal masculin! A învins-o în finală pe Suedia cu 26-24 şi a cucerit al doilea titlu consecutiv

Profimediaimages

Naţionala de handbal masculin a Danemarcei a câştigat Campionatul Mondial

Cele două reprezentative au dat o luptă pe cinste. A fost 8-8 după primele 19 minute, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 13-13. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danemarca – Suedia 26-24. Danezii, campioni mondiali 

Mikkel Hansen a fost din nou erou pentru danezi. El a înscris nu mai puțin de 7 goluri în finala cu Suedia și a ajuns la peste 1100 de reușite pentru reprezentativa nordică. Și portarul Nikklas Landin a făcut un meci mare, reușind 15 parade.  

Danezii și-au recâștigat coroana mondială și sunt, în același timp, și campioni olimpici. Danemarca nu mai câștigase niciodată Campionatul Mondial înainte de ediția din 2019. Acum, la începutul lui 2021, nordicii au în palmares două titluri mondiale. 

Danemarca ia aurul. Spania câstigă bronzul 

Spaniolii au pierdut în semifinale cu Danemarca, dar și-au luat revanșa în finala mică cu Franța. Ibericii s-au impus in final cu 35-29 , iar starurile Gonzalo de Perez Vargas și Raul Entrerrios au strălucit.  

Reclamă

Grație succesului răsunător cu Franța, Spania a devenit echipa care a înscris cele mai multe goluri într-un meci contând pentru medalia de bronz la Campionatul Mondial.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și