Închide meniul

Denisa Dedu a răbufnit după eşecul cu Ungaria: "Voi avea nevoie de câteva zile să trec peste. Rezultatele mi-au lăsat un gust amar"

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2020, 6:36

Reclamă
Denisa Dedu a răbufnit după eşecul cu Ungaria: "Voi avea nevoie de câteva zile să trec peste. Rezultatele mi-au lăsat un gust amar"

ProfimediaImages

Denisa Dedu, supărată după rezultatele de la Euro

"Meciul a fost echilibrat, dar am făcut greşeli care ne-au costat, mai ales pe faza a doua. Jocul nostru întâmpină probleme, vom analiza după turneu şi sper să le punem la punct. Sunt foarte tristă. Fiecare încearcă să ajute echipa, dar mă întristează rezultatul final, pentru că performanţa individuală nu este mai importantă decât echipa. O victorie în acest meci conta mult pentru moralul nostru în perspectiva turneului preolimpic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa Dedu: Voi avea nevoie de câteva zile să trec peste

Am avut deja meciuri care ne-au demoralizat, am avut şi momente bune, dar o victorie în acest meci ne-ar fi ajutat pentru viitor, pentru turneul preolimpic. Nu ştiu dacă e vorba de lipsa de încredere în atac, eu sunt portar şi nu pot să-mi dau cu părerea despre atac. Sunt jucătoare cu nume, nu le lipseşte încrederea. Poate conexiunea nu o avem încă, dar sigur avem jucătoare de valoare. 

Clar însă că nu funcţionează anumite lucruri. Fiecare s-a străduit să-şi facă treaba. Eu am un gust amar prin prisma rezultatelor, nu e uşor să treci peste înfrângeri. Voi avea nevoie de câteva zile să trec peste. Poate au fost şi lucruri în interiorul echipei care au destabilizat jocul”, a spus Dedu, după meci. 

România va juca ultima partidă din grupa principală marţi, cu Olanda. Marţi se joacă şi toate celelalte meciuri în ambele grupe, iar rezultatele vor stabili echipele calificate în semifinale şi pe cele care vor juca pentru clasarea finală pe locurile 5-6. Alte meciuri de clasament final nu se mai dispută.

Programul de marţi la Campionatul European din Danemarca

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și