Închide meniul

Australian Open 2021 | Dezvăluirea Simonei Halep. Momentul care a schimbat soarta meciului cu Iga Swiatek. "M-am aşezat pe bancă şi mi-am spus asta"

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 12:25

Reclamă
Australian Open 2021 | Dezvăluirea Simonei Halep. Momentul care a schimbat soarta meciului cu Iga Swiatek. "M-am aşezat pe bancă şi mi-am spus asta"

profimediaimages

Simona Halep, în timpul meciului cu Iga Swiatek, de la Australian Open 2021

Simona Halep a trecut cu emoţii de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a cucerit primul set. Atunci, Simona a decis că e cazul să schimbe ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "M-am aşezat pe bancă şi mi-am spus că trebuie să schimb ceva"

"A fost un meci dificil, pentru că în primut set am cedat un pic, m-am grăbit şi am făcut nişte greşeli uşoare. Dar când m-am aşezat pe bancă mi-am spus că trebuie să schimb ceva. Am schimbat foarte bine, am prins încredere, mai ales pe finalul meciului când m-am simţit foarte stăpână pe mine", a spus Simona Halep, într-o intervenţie la Eurosport

Românca o învinsese pe poloneză cu 6-1, 6-0, în urmă cu doi ani, dar cedase anul trecut cu 6-2, 6-1. "Tot timpul este foarte important meciul de după înfrângere contra aceleiaşi jucătoare. Meciul de la Paris a fost destul de urât pentru că nu am simţit mingea şi nu am putut să fac mare lucru. Eu nu mă aştept ca două meciuri să fie la fel. Tot timpul încerc să învăţ din ce n-am făcut bine la meciul precedent", a mai spus Halep. 

Halep speră să nu fie cazul pentru o revanşă şi din partea Serenei Williams, pe care a învins-i cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, din 2019. "Cum am spus, două meciuri la rând nu seamănă unul cu celălalt. Nu mă gândesc foarte mult la acel meci pentru că a fost pe iarbă, a fost finală de Grand Slam, a fost cu totul şi cu totul altfel", a declarat Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
Vezi toate știrile
Citește și