Închide meniul

Australian Open 2021 | Câţi bani a câştigat Simona Halep după ce a învins-o pe Iga Swiatek. Suma uriaşă adunată în întreaga carieră

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 10:03

Reclamă
Australian Open 2021 | Câţi bani a câştigat Simona Halep după ce a învins-o pe Iga Swiatek. Suma uriaşă adunată în întreaga carieră

profimediaimages

Simona Halep a câştigat deja peste 400 de mii de dolari la Australian Open 2021

Simona Halep a câştigat meciul cu Iga Swiatek din optimile de finală de la Australian Open cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4. Ea a bifat victoria cu numărul 100 la turneele de Grand Slam. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani a câştigat Simona Halep la Australian Open 2021

Halep va încasa şi un cec pe măsură. După succesul de astăzi, are asigurat un premiu de 403.463 dolari. Dacă va trece şi de Serena Williams, suma va creşte la 653.225 de dolari. Cel mai mare premiu pus în joc la Melbourne este cel rezervat învingătoarei: 2.113.375 dolari.

Simona Halep a strâns o adevărată avere de când s-a apucat de tenis. Ea este pe locul al patrulea în topul general al câştigurilor, în circuitul feminin. În ianuarie, Halep figura cu premii totale de 37.045.910! Doar surorile Williams şi Maria Sharapova o întrec pe jucătoarea din România. Adversara de marţi a lui Halep, Serena Williams, conduce ierarhia cu 93.634.967 de dolari.

Simona Halep, pregătită de duelul cu Serena Williams

Simona este gata pentru o nouă bătălie cu Serena, a 12-a a carierei. Halep are două succese, iar ultimul lor meci a fost finala adjudecată de româncă la Wimbledon.

"Mă simt ok, nu pot să mă plâng. Am lucrat mult din punct de vedere fizic acasă. Şi aici am lucrat 2-3 ore pe zi. Sunt puţin obosită, dar sunt relaxată, concentrată. O să încerc să mă recuperez cât mai repede", a spus Halep, după meciul cu Iga Swiatek.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și