Închide meniul

"Pasiunea mă ţine în viaţă în acest sport!". Simona Halep, declaraţii impresionante înaintea debutului la Australian Open. La ce oră va fi meciul cu Lizette Cabrera

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 11:21

Reclamă
"Pasiunea mă ţine în viaţă în acest sport!". Simona Halep, declaraţii impresionante înaintea debutului la Australian Open. La ce oră va fi meciul cu Lizette Cabrera

profimediaimages

Simona Halep va debuta la Australian Open, luni, de la 10:00

Simona Halep va debuta încă din prima zi la Australian Open şi va avea un traseu infernal spre trofeu. Ea o va înfrunta în premieră pe Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), în prima zi a sesiunii de seară, pe arena "Rod Laver".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut"

Halep va intra pe teren cu gândul la finala din 2018 şi la semifinala din 2020.

"Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut. Mă gândesc că pot să le obțin din nou, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut.

Nu o cunosc pe Lizette Cabrera, nu am jucat niciodată contra ei. Nu știu cum vine mingea de la ea, dar i-am urmărit puțin jocul. Primul tur e mereu periculos. Sunt concentrată și voi repeta ce trebuie să fac împotriva ei. Mă voi pregăti pentru meci", a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep: "Pot spune că nu am păcălit tenisul"

Simona Halep le-a dezvăluit australienilor şi secretul cu care a reuşit să se menţină în top. Românca se menţine de şapte ani printre cele mai bune zece jucătoare ale lumii.

Reclamă

"Cred că m-am concentrat foarte mult pe job-ul meu, pentru că îl numesc un job. Este o slujbă în capul meu! Mă bucur de ea, dar este o slujbă.

Pot spune că nu am păcălit tenisul și așa am obținut toate realizările. În ultimii cinci, șase ani, pot spune că a fost ca o meserie, dar în același timp am și pasiunea care mă ține în viață în acest sport”, a mai spus Halep.

Simona Halep a precizat că nu este accidentată, deşi a acuzat probleme medicale în meciul pierdut cu Ekaterina Alexandrova.

Reclamă 4 / 0/3

"Ieri am avut probleme la spate din cauza aerului condiționat. Mușchiul s-a blocat puțin, dar am făcut un tratament aseară și în această dimineață, așa că mă simt mai bine acum”, a spus Halep.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și