Închide meniul

Schimbare majoră pentru Horia Tecău! După 7 ani, nu va mai face echipă cu olandezul Rojer

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 19:25

Reclamă
Schimbare majoră pentru Horia Tecău! După 7 ani, nu va mai face echipă cu olandezul Rojer

Horia Tecău s-a retras din tenis

Profimedia

Finalul de an nu este deloc fericit pentru Horia Tecău. Tenismanul român (35 de ani) trebuie să îşi găsească un nou partener pentru 2021. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cine l-a înlocuit Rojer pe Tecău

Şapte ani au jucat împreună Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer. Olandezul a decis să continue alături de un brazilian, Marcelo Melo, fost lider mondial şi dublu câştigător de Grand Slam. 

Tecău şi Rojer au reuşit victorii importante. În 2015, s-au impus la Wimbledon şi la Turneul Campionilor, an în care au urcat până pe poziţia a doua în topul mondial. În 2017, ei şi-au trecut în cont şi un succes la US Open. 

Horia Tecău, infectat cu Covid-19

Tot în această lună, Horia Tecău a aflat că este infectat cu Covid-19. 

"În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test", a anunţat Tecău, pe 10 noiembrie, pe contul său de Facebook.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și