Închide meniul

"Ce suma ţi-au oferit?" / "Sper că te-ai vindecat de bani". Răspunsul Simonei Halep după atacurile fără precedent la care a fost supusă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 12:23

Reclamă
"Ce suma ţi-au oferit?" / "Sper că te-ai vindecat de bani". Răspunsul Simonei Halep după atacurile fără precedent la care a fost supusă

ProfimediaImages

Simona Halep, acuzată de conspiraţionişti

“Nu sunt de acord deloc cu ceea ce aud pentru că eu am crezut în această boală de la început. Nu am avut vreun moment în care să spun că nu există. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine nu crede greșește din punctul meu de vedere. Mi-a părut rău de ce am auzit că s-a comentat la fotografia aceea”, a explicat Halep, la Digi Sport.

Fanii, acuze grave la adresa Simonei Halep

În ziua în care s-a vindecat de coronavirus, Simona a publicat pe reţelele de socializare o poză în care se afla alături de doctorii de la Matei Balş. Conspiraţioniştii nu au întârziat să lase comentarii teribile.

"Doamne. Şi tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut", a spus un fan. "Stai ca îţi dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat şi de bani", a mai spus un altul.

"Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol national, să le faci reclama. Ce suma ţi-au oferit să minţi o lume întreagă? Păcat", a scris un alt internaut.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și