Închide meniul

OMS vrea să interzică salutul cu cotul! Cum arată noul salut pe timp de pandemie

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2020, 10:48

Reclamă
OMS vrea să interzică salutul cu cotul! Cum arată noul salut pe timp de pandemie

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Salutul cu cotul

Acest salut trebuie evitat de acum încolo, iar explicaţia este una simplă: nu e bine ca oamenii să se apropie la mai puţin de un metru unii de ceilalţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce formă de salut recomandă OMS

O altă formă de a saluta o persoană pe care o întâlneşti este de a pune mâna la inimă. Aceasta este recomdandată de altfel de OMS.

De la apariţia pandemiei de Covid-19, gestul cu coatele întinse s-a răspândit printre politicieni sau sportivi. 

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate peste 1.700 de infecții. Ultimul record negativ al infecțiilor cu coronavirus a fost pe 27 august, când au fost raportate 1.504 cazuri noi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și