Închide meniul

Simona Halep e numărul 1. A fost desemnată cea mai bună jucătoare din lume în luna august

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 7:13

Reclamă
Simona Halep e numărul 1. A fost desemnată cea mai bună jucătoare din lume în luna august

Profimedia

Simona Halep

Triumful de la Praga i-a adus Simonei Halep titlul de cea mai bună jucătoare a lunii mai. Pentru Halep, trofeul de la Praga a fost al 21-lea din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este doua oară în 2020 când Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lui. În februarie, Halep a fost votată cea mai bună jucătoare după triumful de la Dubai. 

Simona Halep a dezvăluit care este marele obiectiv din 2020: "Este topul acestui an"

Simona Halep a spus că principalul său obiectiv din acest sezon este turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep nu participă la US Open, însă merge la Roland Garros cu planuri mari. Numărul 2 WTA spune ca turneul de la Roland Garros este obiectivul major din acest an.

Până la Roland Garros, Simona Halep va participa la turneul de la Roma.

Reclamă
Reclamă 4

"Roma e un turneu puternic, vor fi jucătoare foarte bune, dar mă simt pregătită. Faptul că am jucat la Praga câteva meciuri m-a ajutat, acum mă antrenez zi de zi, sper să fiu bine din punct de vedere fizic, să fiu încrezătoare, după aceea o să vină de la sine.

Roland Garros este topul acestui an, acestei perioade, dar nu o să pun presiune, o să iau meci cu meci şi o să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep pentru Telekomsport.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și