Închide meniul

Dramă teribilă pentru arbitra care a contribuit la descalificarea lui Djokovic. Fanii nu au ţinut cont şi au ameninţat-o cu moartea

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 7:27

Reclamă
Dramă teribilă pentru arbitra care a contribuit la descalificarea lui Djokovic. Fanii nu au ţinut cont şi au ameninţat-o cu moartea

Profimediaimages

Novak Djokovic, OUT de la US Open

Laura Clark a fost asaltată de suporterii sârbului, care, din nefericire, i-au trimis mai multe ameninţări cu moartea pe internet. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, lucrurile au mers şi mai departe. Fanii nu au ţinut cont de o drama prin care a trecut Laura. Fiul ei a murit, la doar 25 de ani, într-un accident, susţine digisport.ro.

”Nu-ți fă griji, i te vei alătura curând!”, a fost unul din mesajele teribile trimise de internauţi, care, din păcate, nu au ţinut cont că arbitra este nevinovată. 

Mats Wilander: Descalificarea este corectă

Mats Wilander nu a stat pe gânduri şi a anunţat că decizia oficililor a fost una corectă. La 5-6, în primul set, sârbul a lovit cu mingea în gât o arbitră de linie. După 10 minute, meciul a luat sfârşit.

"Nu ai voie să faci așa ceva. Este doza maximă de neșansă pe care o poți avea pe un teren de tenis. Este clar însă că Djokovic nu a împins pur și simplu mingea în spate spre copilul de mingi. A lovit mai tare decât și-ar fi dorit, evident, a fost un accident. A fost un gest de frustrare, da, categoric.

Reclamă

E greu de judecat dacă a existat sau nu intenție, însă faptul de a lovi un oficial e condamnabil în sine. Regulamentul este clar. Nu exista niciun arbitru care să fi putut să se ferească. Este dicizia corectă, dar, dacă erau 24.000 de oameni în tribună nu știu…", a spus Wilander. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și