Închide meniul

Galerie Foto | S-a jucat primul turneu de tenis în timpul pandemiei. Un jucător s-a prezentat cu masca pe față

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 13:56

Reclamă
Galerie Foto | S-a jucat primul turneu de tenis în timpul pandemiei. Un jucător s-a prezentat cu masca pe față

Getty Images

Galerie Foto | S-a jucat primul turneu de tenis în timpul pandemiei. Un jucător s-a prezentat cu masca pe față

Competiția a fost una amicală și a strâns la start opt sportivi. Printre cei mai cunoscuți tenismeni prezenți a fost Dustin Brown, locul 239 ATP, jucătorul care l-a învins pe Rafael Nadal la Wimbledon în 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un tenisment s-a prezentat la meciuri cu masca pe față

Înainte de începerea meciurilor, organizatorii au decis să dezinfecteze băncile jucătorilor. Arbitrii au fost nevoiți să poarte măști, iar copiii de mingi nu au avut voie să intre în sală. La fel s-a întâmplat și în cazul arbitrilor de linie.

Benjamin Hassan, un sportiv din Maroc aflat pe locul 354 ATP, a ales să evolueze în meciurile sale cu mască pe față. De altfel, partidele s-au jucat cu reguli speciale. Setul era câștigat de tenismenul ce ajungea la 4, iar în caz de egalitate la 3 se mergea în tie-break.

A fost primul eveniment ATP desfășurat în timpul pandemiei de coronavirus. Săptămâna trecută a avut loc și Mutua Madrid Open, variantă virtuală, competiție la care a luat parte și Sorana Cîrstea. Sportiva din România a ajuns până în semifinalele competiției.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și