Închide meniul

Un jucător crede că dopajul ar aduce un plus în tenis. ”Mă tem că îl vom avea din nou”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 16:00

Reclamă
Un jucător crede că dopajul ar aduce un plus în tenis. ”Mă tem că îl vom avea din nou”

tennisaccent.com

Un jucător crede că dopajul ar aduce un plus în tenis. ”Mă tem că îl vom avea din nou”

Struff a vorbit în podcastul ”Avantage” despre posibilitatea revenii dopingului în sportul ”alb”. ”Sunt atât de mulţi bani în joc încât mă tem că vom avea din nou dopaj. Nu ştiu sub ce formă”, a spus germanul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jan-Lennard Struff: ”Dopajul poate aduce un plus”

”Cred că dopajul poate aduce un plus în orice sport. De asemenea, în 2020 consider că nu vom mai avea tenis profesionist, deoarece nu va fi posibil pentru jucători, din cauza diferitelor restricții de călătorie.

Să mă antrenez la nivel maxim după o pauză lungă nu serveşte la nimic din punct de vedere tehnic. E important să fii apt fizic, dar în tenis o facem pas cu pas. Acum mă antrenez de trei ori pe săptămână”, a mai declarat Struff.

Toate turneele de tenis sunt suspendate până la începutul lunii august.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și