Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit dur de soţul Serenei Williams

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 5:53 / Actualizat: 2 iunie 2022, 20:02

Reclamă
EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ion Ţiriac după ce a fost jignit dur de soţul Serenei Williams

Hepta

Ion Ţiriac i-a răspuns Serenei Williams

„Serena Williams e o fată deosebită. Din păcate, oamenii dimprejurul ei au adus-o în situaţia în care este”, a spus Ion Ţiriac, într-un interviu special acordat Alessandrei Stoicescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război Serena Williams – Ion Ţiriac

Ion Ţiriac şi Serena Williams se află într-un adevărat război al declaraţiilor. Omul de afaceri i-a sugerat Serenei Williams să se retragă. La începutul anului, soţul campioanei din SUA a răbufnit.

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Serena Williams s-a răzbunat pe Ion Ţiriac

Serena Williams a refuzat să participe la turneul organizat de Ion Țiriac la Madrid, iar presa internațională anunță un război în toată regula între cei doi.

“Războiul Serenei Williams cu miliardarul român Ion Țiriac a ajuns la un nou nivel. Conflictul escaladează. E răspunsul ei după acele declarații ale lui Ion Țiriac”, au scris danezii de la Ekstra Bladet.

Reclamă

Serena Williams a fost singura jucătoare din Top 40 WTA, care a anunțat că nu va lua parte la turneul de la Madrid, care va avea loc între 30 aprilie şi 9 mai. Americanca s-a înscris în schimb la Roma, problemele medicale ieșind din discuție.

Serena a ocolit turneul lui Țiriac în ultimii cinci ani. Americanca a fost jignită de miliardarul român, care i-a transmis că e prea bătrână pentru tenis și că ar trebui să se retragă. De asemenea, Țiriac a spus că aceasta nu merită premii la fel de mari precum vedetele din circuitul masculin.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și