Închide meniul

Alexandru Chipciu, amendat după ce l-a luat de gât pe un suporter. Anunţul făcut de Jandarmerie

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 12:02 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Reclamă
Alexandru Chipciu, amendat după ce l-a luat de gât pe un suporter. Anunţul făcut de Jandarmerie

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Alexandru Chipciu, amendat de jandarmi

Chipciu a avut un conflict violent cu fanul, l-a luat de gât şi i-a adresat injurii. Jandarmii au decis să îl amendeze cu 500 de lei pe fotbalistul liderului din Liga 1, chiar dacă conflictul a fost imediat aplanat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu, amendat de Jandarmerie

"După terminarea partidei de fotbal dintre echipele  FC CFR CLUJ – O.S.K.Sepsi, în jurul orei 21.35 , doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieşit pe poarta de acces  a stadionului, cu maşina personală. Un suporter al echipei gazdă aflat pe trotuar în afara arenei sportive, i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipă. Cei doi jucători au coborât din maşina, iar unul dintre aceştia, i-a adresat suporterului înjurii.

În acel moment a intervenit prompt un echipaj de jandarmi care a aplanat conflictul.

În urma acestui incident, un jucător din cadrul echipei CFR Cluj 1907 a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 şi sanctionat de art. 3, alin. 1, lit.b din Legea 61/1991, pentru proferarea de înjurii şi expresii jignitoare, săvărşite în spaţiul public", se anunţă în comunicatul Jandarmeriei.

Alexandru Chipciu s-a împăcat cu suporterul

Jucătorul campioanei a transmis că regretă ieșirea pe care a avut-o.

Reclamă

"Îmi pare rău pentru situația creată. Nu trebuia să reacționez așa, indiferent de ce mi-ar fi zis. Nu mă onorează o astfel de ieșire!", a spus Alexandru Chipciu, pentru AS.ro, după incidentul din Gruia.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și