Închide meniul

Real Madrid – Sevilla 2-2 | Final nebun în La Liga! Cum arată clasamentul înaintea ultimelor trei etape + Fază uluitoare! Penalty-ul lui Real a devenit penalty pentru Sevilla

Antena Sport Publicat: 9 mai 2021, 21:19 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:27

Reclamă
Real Madrid – Sevilla 2-2 | Final nebun în La Liga! Cum arată clasamentul înaintea ultimelor trei etape + Fază uluitoare! Penalty-ul lui Real a devenit penalty pentru Sevilla

profimediaimages

Real Madrid a ratat şansa de a trece pe primul loc în La Liga, după remiza, 2-2, cu Sevilla

Lupta pentru titlu din La Liga rămâne la fel de tensionată şi după etapa a 35-a, care a programat două derby-uri, ambele terminate la egalitate: Barcelona – Atletico 0-0 şi Real Madrid – Sevilla 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clasamentul din La Liga

Cu trei etape rămase de jucat, Atletico Madrid este lider şi a devenit favorită la câştigarea titlului. Echipa lui Diego Simeone are 77 de puncte, cu două mai multe decât Real Madrid şi Barcelona.

Cu cine joacă Atletico, Barcelona şi Real Madrid în ultimele trei etape

Fază uluitoare! Penalty-ul lui Real Madrid a devenit penalty pentru Sevilla

În minutul 75 al meciului dintre Real Madrid şi Sevilla a avut loc o fază uluitoare. Gazdele au plecat pe contraatac, iar Benzema a fost faultat în careu. S-a dat penalty! 

După ce s-a consultat VAR, penalty-ul s-a mutat însă celălalt careu! Militao a făcut henţ, iar arbitrii au văzut cu ajutorul reluărilor video. Madrilenii au acuzat că mingea a fost atinsă cu mâna mai întâi de atacantul Sevillei!

Reclamă

Ivan Rakitic a transformat lovitura de pedeapsă. Madrilenii s-au răzbunat într-un final tensionat. Şutul de la distanţă al lui Kroos din minutul 90+4, atins şi de Hazard, a stabilit scorul final, 2-2.

Zinedine Zidane: "Ar trebui să se explice mai bine regula henţului"

"Cred că ar trebui să se explice mai bine regula henţului. Am vorbit cu arbitrul doar ca să îmi explice. Mi-a spus că a fost henţ la Militao", a spus Zinedine Zidane la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și