Închide meniul

VIDEO | Nebunie totală în vestiarul lui Chelsea după victoria cu Real Madrid. Angajaţii clubului s-au alăturat petrecerii. Dansuri fabuloase!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2021, 6:33

Reclamă
VIDEO | Nebunie totală în vestiarul lui Chelsea după victoria cu Real Madrid. Angajaţii clubului s-au alăturat petrecerii. Dansuri fabuloase!

Profimediaimages

Jucătorii lui Chelsea au sărbătorit la maximum succesul cu Real Madrid

"Albaştrii" s-au descătuşat după fluierul final al meciului de pe Stamford Bridge, când şi-au asigurat biletele pentru Istanbul. A fost petrecere pe teren, iar la vestiare s-a declanşat o adevărată nebunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini pentru istorie din vestiarul lui Chelsea

Autor al unor parade de excepţie în "dubla" cu starurile lui Zidane, Edouard Mendy a fost în centrul distracţiei. Imaginile postate de portarul lui Chelsea au devenit imediat virale.

Show a făcut şi unul dintre angajaţii clubului. Bărbatul care se ocupă de echipamentul londonezilor i-a amuzat pe jucători cu un dans fabulos. 

Reclamă

Thomas Tuchel nu apare în imagini, dar a fost marele remarcat al serii. Neamţul a scris istorie după ce a devenit primul antrenor care ajunge în finala Champions League, pentru două sezoane la rând, cu echipe diferite.

"Sunt foarte fericit că am ajuns din nou în finală, că am realizat acest lucru. Sunt foarte recunoscător că am ocazia să-mi trăiesc viața în fotbal, că pasiunea mea îmi este și profesie. Sunt recunoscător că am ajuns la acest nivel și că am ajuns din nou în finală", a declarat Tuchel pentru BT Sport.

Finala UEFA Champions League, Chelsea – Manchester City, se joacă la Istanbul

Ultimul act al competiţiei se va desfăşura pe 29 mai, pe arena "Ataturk Olympic Stadium", care are o capacitate de 75.415 locuri. Procent suporterilor prezenţi în marea finală va fi între 30 și 50%, adică între 22.500 și 37.500 de fani.

Reclamă 4 / 0/3

"Finala se va disputa cu un număr limitat de spectatori şi ne-am asigurat că lockdown-ul temporar nu va avea vreun impact asupra evenimentului", a transmis UEFA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și