Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 2-0 | Marinos Ouzounidis i-a băgat în şedinţă pe jucători: "Am fost slabi la nivel psihic". Cine l-a înfuriat pe antrenorul grec

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2021, 18:32

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova 2-0 | Marinos Ouzounidis i-a băgat în şedinţă pe jucători: "Am fost slabi la nivel psihic". Cine l-a înfuriat pe antrenorul grec

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis a răbufnit după Sepsi - Craiova 2-0

Atacanţii sunt principalii vizaţi de furia tehnicianului grec. Andrei Ivan, Alexandru Tudorie şi Ivan Mamut au ratat din toate poziţiile şi alb-albaştrii au al doilea cel mai slab atac din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis: "Când ai şansa de a marca, trebuie să o faci!"

"Dacă am fi înscris primii, am fi controlat meciul. Am primit gol la sfârşitul primei reprize şi ne-am pierdut încrederea. Am fost slabi la nivel psihic, trebuie să lucrăm la acest capitol.

Câteodată ţine şi de valoarea adversarilor, şi de greşelile noastre. Eu nu sunt mulţumit de reacţia noastră din repriza a doua. Nu am început bine, apoi au mai venit şi accidentările, am jucat şi cu Baiaram fundaş dreapta.

Am avut probleme în anumite poziţii, trebuie să ne regăsim încrederea pentru că urmează un meci important duminică. 

Bineînţeles că ştiu de ce nu ne-am făcut jocul, dar nu vă pot spune. Voi căuta soluţii. Atunci când ai şansa de a marca, trebuie să o faci! Nu am în acest moment o echipă care să reacţioneze când primeşte gol. Nu vreau să mă plâng de jucătorii mei. Aşa este în fotbal, trebuie să rămânem concentraţi. Va fi foarte rău dacă vom renunţa, în primul rând trebuie să jucăm pentru noi", a declarat Marinos Ouzounidis după Sepsi – Universitatea Craiova 2-0.

Reclamă

Oltenii aşteaptă de trei decenii să aducă din nou titlul în Bănie. Eşecurile din ultimele două etape o ţin pe Craiova la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj. Campionii en-titre pot mări considerabil avansul în cazul unui succes cu Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și