Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce a rămas fără permis. Îi cheamă în instanţă pe poliţişti: "Nu a vrut să-mi arate filmarea!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2021, 14:33

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce a rămas fără permis. Îi cheamă în instanţă pe poliţişti: "Nu a vrut să-mi arate filmarea!"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali îşi va căuta dreptatea în instanţă

Becali este convins că nu gonea cu 103 km/h şi este hotărât să îşi caute dreptatea în instanţă. Omul de afaceri a contestat deja procesul verbal şi aşteaptă să ajungă în faţa judecătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, fără permis după ce a fost oprit de poliţiştii Brigăzii Rutiere

"Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă", a declarat Gigi Becali, potrivit observatornews.ro.

Patronul lui FCSB a avut un dialog surprinzător cu poliţistul care l-a oprit în trafic şi l-a anunţat că va conduce în continuare. 

Gigi Becali ar fi condus cu viteza de 103 km/h în Argeş, pe drumul naţional 7, Piteşti-Vâlcea. Se grăbea să ajungă la înmormântarea părintelui Iermonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei, cel care a murit cu câteva ore înainte de slujba de Înviere. Becali a fost amendat drastic, cu 1305 lei.

Evenimentul s-a produs în ziua în care FCSB are derby cu CFR Cluj, în etapa a 5-a a play-off-ului. Meciul are o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Cu o victorie, roş-albaştrii pot reveni pe primul loc în clasamentul Ligii 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și