Închide meniul

Dinamo – FC Voluntari 2-0. Minune în Săptămâna Mare! "Câinii", prima victorie după 12 etape. Nemec și Bejan l-au făcut fericit pe Dusan Uhrin

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 15:50

Reclamă
Dinamo – FC Voluntari 2-0. Minune în Săptămâna Mare! "Câinii", prima victorie după 12 etape. Nemec și Bejan l-au făcut fericit pe Dusan Uhrin

Hepta

Dinamo şi Voluntari joacă în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1

După acest rezultat, Dinamo a părăsit locurile care duc direct în Liga 2. "Câinii" au urcat pe ultima poziție de la baraj. De cealaltă parte, Voluntari rămâne pe ultimul loc care asigură salvarea directă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Voluntari 2-0

Min 86: GOOOL Dinamo! Adam Nemec l-a învins pe Rîmniceanu din pasa lui Deian Sorescu. 

Min 74: GOOOL Dinamo! Florin Bejan reia în plasă o minge ajunsă norocos în careul de 6 metri al oaspeților. 

Min 54: Ocazie uriașă pentru Dinamo! Florin Bejan a trimis cu capul spre poarta lui Rîmniceanu, dar Gabi Tamaș a salvat din fața liniei porții. 

Min 45: Pauză în Ștefan cel Mare. Dinamo – Voluntari este 0-0. 

Reclamă

Min 21: Ocazie pentru Voluntari! Droppa a reluat cu câlcâiul de la 16 metri, din aer, dar mingea a trecut peste bara transversală a gazdelor. 

Min 11: Ocazie pentru Dinamo! Sorescu i-a pasat lui Steliano Filip, care a șutat puțin pe lângă poarta adversă.

Min 1: A început meciul dintre Dinamo și Voluntari. 

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a ajuns pe penultimul loc. Are doar 15 puncte, cu unul mai mult decât codaşa Poli Iaşi. De cealaltă parte, Voluntari este pe locul 6, cu 23 de puncte.

Dinamo este susţinută de doi dintre oamenii din tabăra adversă: Ioan Andone şi Gabi Tamaş. Aceştia promit însă că Voluntari nu se va da la o parte.

"Sunt supărat, mă îngrijorează faptul că un club ca Dinamo să ajungă să se bată la retrogradare, sper să-şi revină din toate punctele de vedere, după meciul cu noi. Este foarte ciudat. Ţin cu Dinamo, am şi eu prieteni dinamovişti şi acum ce să fac? Să mă dau la o parte?", a spus Gabi Tamaş la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Echipele de start

Dinamo (3-5-2): Eșanu – Bejan, Puljic, Grigore – Sorescu, Anton, Răuță, Gol, Filip – Morsay, Nemec

Antrenor: Dusan Uhrin

Voluntari (3-5-2): Râmniceanu – Balaur, Tamaș, Armaș – Costin, Gheorghe, Droppa, Remacle, Briceag – Betancor, Pesic

Antrenor: Bogdan Andone

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și