Închide meniul

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţiile de viol. Suma uluitoare pe care i-o cere Kathryn Mayorga

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 5:40

Reclamă
Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţiile de viol. Suma uluitoare pe care i-o cere Kathryn Mayorga

profimediaimages

Cristiano Ronaldo nu scapă de acuzaţiile de viol

Mayorga cere despăgubiri de 56,5 milioane de lire sterline, bani pe care Ronaldo i-ar câștiga în doi ani la Juventus, scrie The Sun

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-ar putea plăti o avere lui Kathryn Mayorga

Suma este împărțită în trei părți egale, de câte 18 milioane de lire sterline, reprezentând compensații pentru “durerea și suferința din trecut”, pentru “durerea și suferința pe care le va simți în viitor” și alte daune, susține aceeaşi sursă, care citează The Mirror.

Acum în vârstă de 37 de ani, Mayorga a cheltuit o avere în procesul cu Ronaldo: 1,4 milioane de lire sterline, din care taxele legale au costat-o 1,1 milioane de lire sterline.

Ronaldo şi Mayorga s-au cunoscut în 2009, în Las Vegas. Femeia a acceptat să meargă alături de fotbalist într-o cameră de hotel, unde susţine că a fost agresată sexual. 

Reclamă

Ea a primit 375.000 de dolari un mai târziu pentru ca scandalul să nu devină public. A încălcat înţelegerea în 2018, când a deschis un proces civil în Las Vegas.

Reclamă 4 / 0/3

Avocaţii lui Mayorga au pregătit o listă cu 60 de martori printre care se numără trei dintre poliţiştii care s-au ocupat de plângerea iniţială, dar şi preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, şi impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes. Starul portughez a negat acuzaţiile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și