Închide meniul

AS.ro LIVE | Florin Bratu este invitatul lui Cătălin Oprișan, de la 10:30! "Mitraliera" vine cu poveşti de senzaţie

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2021, 7:25

Reclamă
AS.ro LIVE | Florin Bratu este invitatul lui Cătălin Oprișan, de la 10:30! "Mitraliera" vine cu poveşti de senzaţie

Florin Bratu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Bratu şi-a făcut junioratul la Rapid, echipă pentru care a debutat în 2001 şi alături de care a câştigat titlul de campion şi Cupa României. Peste doar doi ani a fost transferat în Turcia, la Galatasaray, însă aventura sa avea să dureze doar un sezon. A ajuns în Franţa, la Nantes, şi a petrecut trei sezoane sub comanda "canarilor". În două dintre ele a fost împrumutat la Dinamo şi Valenciennes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN TIMP REAL AICI

Perioada petrecută în Ştefan cel Mare a fpst una foarte bună, astfel că a revenit din nou la Dinamo, unde a jucat timp de 3 ani, din 2007 până în 2010. În iunie 2010 a fost împrumutat la bulgarii de la Litex Loveci pentru jumătate de sezon, iar în 2011 şi-a reziliat contractul cu dinamoviştii. 

Ca antrenor, Bratu i-a pregătit pe juniorii lui Dinamo, dar şi echipa mare. De asemenea, acesta a mai antrenat CS Tunari, România U19, Aerostar Bacău, Turris şi Concordia Chiajna.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Vezi toate știrile
Citește și