Închide meniul

Marcelo riscă să rateze returul cu Chelsea dintr-un motiv incredibil. Probleme neaşteptate pentru Real Madrid!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 15:33

Reclamă
Marcelo riscă să rateze returul cu Chelsea dintr-un motiv incredibil. Probleme neaşteptate pentru Real Madrid!

Profimediaimages

Marcelo, în pericol să rateze deplasarea în Anglia

Alegerile pentru adunarea din Madrid au loc marţi. Real, care a terminat la egalitate, scor 1-1, acasă, în prima manşă, joacă returul pe Stadionul Stamford Bridge în ziua următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcelo riscă să rateze meciul Chelsea – Real Madrid, din Champions League

Campioana Spaniei "analizează situaţia" pentru a vedea dacă "vreun regulament îl va permite jucătorului să plece cu echipa”, anunţă news.ro.

Fundaşul stânga brazilian a început în jocul de marţi ca titular şi a fost implicat în golul egalizator, marcat de Karim Benzema cu o super-execuţie.

Cu excepţia cazului în care Marcelo este scutit de îndatoririle din ziua alegerilor, nu i se va permite să însoţească echipa cu o zi înainte de joc. Ziarul spaniol El Mundo a scris că gruparea madrilenă a făcut apel la Comisia Electorală, dar cererea a fost respinsă.

Toţi spaniolii aflaţi în registrul electoral pot fi chemaţi să lucreze la secţiile de votare şi sunt plătiţi 65 de euro, fiind nevoie de circumstanţe speciale pentru a fi scutiţi. Marcelo, în vârstă de 32 de ani, a primit cetăţenia spaniolă în 2011.

Reclamă

Deşi situaţia sa reprezintă cu siguranţă unul dintre motivele cele mai neobişnuite pentru a pierde o semifinală a Ligii Campionilor, nu este fără precedent în fotbalul spaniol.

Portarul echipei Levante, Aitor Fernandez, a fost numit pe o listă de rezervă pentru a fi prezent la o secţie de votare din oraşul său natal Mondragon, în 2019, când în aceeaşi zi trebuia să joace un meci împotriva formaţiei Athletic Bilbao. Cu toate acestea, el a fost scutit de sarcinile electorale şi a fost autorizat să joace.

Inaki Williams de la Athletic Bilbao a fost, de asemenea, scutit să lucreze la o secţie de votare în 2015, în timp ce votul s-a suprapus peste un meci cu Levante.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și