Închide meniul

Florinel Coman, gest impresionant în Săptămâna Mare. Vedeta FCSB a intrat în direct ca să ajute un copil bolnav: "Să ştii că suntem alături de tine". VIDEO

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 12:41 / Actualizat: 15 iunie 2022, 19:50

Reclamă
Florinel Coman, gest impresionant în Săptămâna Mare. Vedeta FCSB a intrat în direct ca să ajute un copil bolnav: "Să ştii că suntem alături de tine". VIDEO

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman, gest impresionant pentru un copil bolnav

Florinel Coman a fost impresionat de cazul unui copil de 11 ani, prezentat la emisiunea „Orașul Faptelor Bune” de la Radio ZU.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman: „Am auzit şi eu povestea copilaşului”

Micuţul, pe nume Kaplan, s-a născut cu multiple malformații congenitale. El a suferit mai multe operaţii, dar mai are nevoie de aproximativ 18.000 de euro pentru încă o intervenție chirurgicală la măduva spinării.

„Am auzit și eu povestea copilașului… mă scuzați, sunt puțin emoționat. Aș vrea să-l ajut și eu cu o sumă de bani, dar nu vreau să o fac publică. 

Şi aș fi vrut să-i mai dau o minge și un tricou cu FCSB, cu toți jucătorii semnați pentru el. Îmi pare foarte bine că te-am auzit și să știi că suntem alături de tine cu toate gândurile bune. 

Mi-a spus prietena mea, care asculta. Eu acum am terminat antrenamentul. Pot spune că sunt fericit pentru că am putut, la rândul meu, să ajut”, a spus, în direct, Florinel Coman.

Reclamă

Momentul poate fi urmărit în clipul următor, la 1:05:10

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și