Închide meniul

OFICIAL | Bayern i-a găsit înlocuitor lui Hansi Flick. Julian Nagelsmann va fi noul antrenor al campioanei Germaniei! Suma fabuloasă pe care o primeşte Leipzig

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 9:04

Reclamă
OFICIAL | Bayern i-a găsit înlocuitor lui Hansi Flick. Julian Nagelsmann va fi noul antrenor al campioanei Germaniei! Suma fabuloasă pe care o primeşte Leipzig

Profimediaimages

Julian Nagelsmann, noul antrenor al lui Bayern

Campionii Germaniei au făcut anunţul oficial la trei zile după înfrângerea suferită de de Bayern, în deplasare, cu Mainz, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julian Nagelsmann, noul antrenor al lui Bayern

"FC Bayern l-a numit pe Julian Nagelsmann în funcţia de antrenor principal. Născut în Bavaria, tehnicianul în vârstă de 33 de ani ajunge la Munchen de la RB Leipzig, la 1 iulie 2021, înainte de noul sezon. A semnat un contract pe o perioadă de cinci ani, valabil până la 30 iunie 2026.

Acest lucru vine după ce FC Bayern a fost de acord cu solicitarea actualului antrenor principal, Hansi Flick, de reziliere a contractul la 30 iunie 2021, cu doi ani mai devreme decât data de expirare inițială", se anunţă în comunicatul lui Bayern.

Jurnaliştii de la Goal anunţă că bavarezii vor plăti o sumă uriaşă pentru a-l aduce pe Nagelsmann de la Leipzig. Bayern va achita nu mai puţin de 25 de milioane de euro! Este cel mai mare preţ plătit vreodată pentru un antrenor!

Hansi Flick a decis să plece de la Bayern

Hansi Flick (56 ani) a transmis că va pleca după victoria lui Bayern cu Wolsburg, scor 3-2. Acesta le-a transmis vestea elevilor săi în vestiar.

Reclamă

"O să îmi închei contractul la finalul sezonului. Am avut parte de doi ani fantastici. Sunt încântat şi mulţumesc clubului pentru şansa de a antrena o asemenea echipă. Era important ca jucătorii să afle de la mine", a declarat Hansi Flick.
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și