Închide meniul

Haos total la Poli Iaşi! Nicolo Napoli a demisionat. Jucătorii au cerut ajutorul AFAN. "Este o situaţie inacceptabilă în 2021!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2021, 12:47 / Actualizat: 14 iunie 2022, 17:33

Haos total la Poli Iaşi! Nicolo Napoli a demisionat. Jucătorii au cerut ajutorul AFAN. "Este o situaţie inacceptabilă în 2021!"

Nicolo Napoli i-a revitalizat pe oltenii de la FC U Craiova 1948

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Napoli a rezistat numai o lună şi jumătate pe banca grupării din Copou. Fanii i-au grăbit plecarea, după înfrângerea cu Chindia Târgovişte. Au atacat autocarul echipei la revenirea de la Galaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli a demisionat de la Poli Iaşi

Jucătorii de la Poli au cerut ajutorul Sindicatului (n.r. AFAN), aşa cum este normal. În prima fază am trimis notificare către club ca jucătorilor să le fie anunţat un program de pregătire. Astăzi, unii dintre fotbaliştii s-au pregătit la sală, alţii au făcut câteva mişări şi au plecat acasă.

Este o situaţie inacceptabilă în anul 2021 în fotbalul românesc. Nu mai spun că este vorba de Liga 1, dar la orice nivel ar fi aşa ceva nu trebuie să se întâmple„, a precizat Emilian Hulubei, preşedintele AFAN pentru Digi Sport.

Poli Iaşi a obţinut un singur punct în cele trei etape din play-off şi continuă să fie „lanterna roşie” din Liga 1. Are numai 14 puncte, cu unul mai puţin decât Dinamo.

Rămâne de văzut cine va sta pe banca moldovenilor la meciul care este programat joi, de la ora 14:30, cu Viitorul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și