Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | "Ştiam că va fi un meci urât şi că vom câştiga aşa". Ciprian Deac a dezvăluit "secretul" campioanei. "Ciocu’ mic şi muncă multă!"

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 20:41

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 0-1 | "Ştiam că va fi un meci urât şi că vom câştiga aşa". Ciprian Deac a dezvăluit "secretul" campioanei. "Ciocu mic şi muncă multă!"

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Ciprian Deac, CFR Cluj

Ciprian Deac a marcat singurul gol al meciului de la Sfântu Gheorghe. Fotbalistul naţionalei a transformat un penalty chiar înainte de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | "A fost un joc urât încă din primul minut"

"Ne-am chinuit, a fost un joc urât încă din primul minut. E bine că am obţinut ce am vrut.

Am ştiut că Sepsi e o echipă agrresivă, că nu vom avea spaţii de joc. Ştiam că va fi un meci urât şi că vom câştiga aşa, urât, cu 1-0, cum câştigăm noi uneori.

În ultimii ani n-am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost bine pe hârtie", a spus Ciprian Deac, la finalul partidei.

Sepsi – CFR Cluj 0-1 | "Ne place presiunea, ştim cum e să fii pe primul loc"

CFR are două puncte avans faţă de FCSB şi şapte faţă de Craiova. Deac se teme însă de ambele rivale. 

Reclamă
Reclamă

"Şi Craiova trebuie luată în seamă. E periculoasă, are jucători buni. Orice pas greşit se simte în play-off.

Cu Craiova o să fie şi mai greu. Dar ne place presiunea, ştim cum e să fii pe primul loc. Aici, cred că s-a făcut diferenţa în ultimii ani.

(n.r. care e secretul?) Ciocul mic şi muncă multă. Suntem serioşi, aici se face diferenţa", a mai spus Deac la Digi Sport. 

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și