Închide meniul

Daniel Niculae nu este preşedintele lui Rapid! Anunţul făcut de giuleşteni. Cine s-a opus numirii lui Nico

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2021, 14:18

Reclamă
Daniel Niculae nu este preşedintele lui Rapid! Anunţul făcut de giuleşteni. Cine s-a opus numirii lui Nico

Daniel Niculae este preşedinte la Rapid

Hepta

“Având în vedere informaţiile apărute în presa sportivă referitoare la revenirea lui Daniel Niculae în cadrul clubului, pentru claritate, menţionăm că în momentul de faţă dl. Daniel Niculae nu deţine calitatea de preşedinte de club al Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae nu este preşedintele lui Rapid

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Rapid din data de 13.04.2021, având pe ordinea de zi numirea dlui. Daniel Niculae în funcţia de Preşedinte de Club, acesta nu a putut fi numit în funcţie ca urmare a votului negativ primit din partea unuia dintre membrii Consiliului de Administraţie.

Cu toate acestea, dorim să precizăm că acţionarii majoritari ai Rapid sprijină în mod ferm colaborarea cu Daniel Niculae în cadrul clubului, iar până la clarificarea situaţiei şi îndeplinirea tuturor formalităţilor referitoare la numirea sa într-o funcţie oficială, acesta va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanţă acţionarilor majoritari”, se arată în comunicatul de pe site-ul fcrapid.ro.

Rapid anunţase revenirea lui Niculae la club în calitate de preşedinte în data de 3 aprilie. Totuşi, membrul care a refuzat poziţia lui Nico este Andrei Nicolescu, susţine digisport.ro. 

Daniel Niculae a plecat cu scandal de la Rapid

În vârstă de 38 de ani, Niculae a plecat de la Rapid cu scandal. Ruptura a avut loc în 2018, după ce s-a obţinut accederea în Liga 3, din cauza unui conflict cu Daniel Pancu. Cei doi erau jucători la Rapid. Niculae nu s-a ferit atunci să lanseze atacuri dure la adresa conducerii.

Reclamă

Daniel Niculae este unul dintre idolii fanilor din Giuleşti. El a jucat de trei ori la Rapid. Mai întâi între 2001 şi 2006, apoi între 2014 şi 2015 şi în cele din urmă între 2017 şi 2018.

Niculae a câştigat două titluri în Liga 1: cu Rapid (2003) şi cu Astra (2016). În tricoul giuleştenilor a mai ridicat alte patru trofee: Cupa României (2002 şi 2006) şi Supercupa României (2002 şi 2003).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și