Închide meniul

Giani Kiriţă, supărat pe fiul său. "Generația asta care nu știe să muncească și să respecte". Ce replică i-a dat Andreei Tonciu şi ce a spus despre prieteniile cu interlopii

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 9:57

Reclamă
Giani Kiriţă, supărat pe fiul său. "Generația asta care nu știe să muncească și să respecte". Ce replică i-a dat Andreei Tonciu şi ce a spus despre prieteniile cu interlopii

profimediaimages

Giani Kiriţă, fost campion al României cu Dinamo

Giani Kiriţă a recunoscut că a făcut cunoştinţă cu mai multe persoane din lumea interlopă, dar spune că nu are alte legături cu acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giani Kiriţă, despre relaţia cu interlopii din Bucureşti

"Mergând pe străzi, prin cluburi, pe la nunți, pe la botezuri și ei simpatizează cu o echipă. Cu Dinamo, cu Steaua și mai stai cu ei, n-o să fugi. Oamenii te respectă. Toți ăștia erau dinamoviști. N-am avut niciun fel de problemă, nicio altă relație. Distracție, respect și atât", a declarat Giani Kiriţă, potrivit gsp.ro.

Giani Kiriţă nu s-a referit nici de comentariile făcute de Andreea Tonciu.

Giani Kiriţă, mesaj pentru Andreea Tonciu: "Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul"

"A zis că am fost cel mai slab la pat. N-am vrut să-i dau replica. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul", a transmis fostul fotbalist al lui Dinamo.

Kiriţă are un mare regret. Fiul său nu i-a călcat pe urme cu fotbalul.

Reclamă

"Sunt divorțat de 13 ani, am o fată de 22 de ani și un băiat de 18. Roxana și Marco. Băiatul a cochetat cu fotbalul, dar, din păcate, s-a lăsat. A fost mentalitatea lui, generația asta care nu știe să muncească și să respecte. Îmi pare rău că s-a retras, era stângaci, am investit în el, a făcut cantonamente. Am încercat toate variantele cu el, din păcate, nici relația mea cu maică-sa n-a fost una bună", a mai spus Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă: ""Eu am avut o viață grea, am crescut fără tată"

Giani Kiriţă a povestit la AS.ro LIVE greutăţile pe care le-a înfruntat înainte să ajungă un fotbalist cunoscut.

"Eu am avut o viață grea, am crescut fără tată. Mama era la muncă, sora era cu liceul…nu aveam unde să joc. M-am dus la bunica mea la țară, în Divizia C. Cred că aveam vreo 15 ani și m-am dus acolo doar ca să pot să joc.

Reclamă 4 / 0/3

Răutatea mea pe teren a început în primul meci, când arbitrul mi-a dat roșu pe nedrept. Dragul meu Cătălin, i-am tras un pumn la arbitru. Copii, să nu faceți așa ceva! Am avut o reacție… necontrolată.

M-au suspendat 10 etape. După au făcut niște eforturi, cu niște pachețele de țigări, să îmi mai tai din ele. Mi-au dat vreo 5, s-a diminuat suspendare", a declarat Giani Kiriță la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și