Închide meniul

Cosmin Contra, dezvăluiri despre transferul la Milan. "Mă doreau toţi. De la Real Madrid, până la Inter" + Ce a spus despre Man şi Mihăilă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 19:19

Reclamă
Cosmin Contra, dezvăluiri despre transferul la Milan. "Mă doreau toţi. De la Real Madrid, până la Inter" + Ce a spus despre Man şi Mihăilă

profimediaimages

Cosmin Contra, dezvăluiti despre transferul la AC Milan din 2001

"Eram în cantonamentul echipei naţionale, iar în acea perioadă mă doreau toţi, de la Real până la Inter. Agentul m-a cheamat la finalul antrenamentului şi mi-a spus că există posibilitatea să merg la Milan. Am spus imediat 'da'. În 4-5 ore, Braida a ajuns la Bucureşti cu un avion privat. Am semnat contractul, apoi am revenit la naţională. M-am ascuns de jurnalişti pe bancheta din spate a maşinii", a dezvăluit fostul jucător al Milanului, pentru milannews.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra a rememorat primele clipe petrecute la Milan, unde a fost transferat pentru 7 milioane de euro de la Alaves. 

"Să intri într-un vestiar cu atât de mulţi campioni nu e uşor pentru nimeni. Erau Costacurta, Maldini, Ambrosini, Albertini, Gattuso, Abbiati, Shevchenko, Inzaghi, Rui Costa. Am avut ceva emoţii când am intrat acolo", a povestit Contra.

Ce a spus Cosmin Contra despre Man, Mihăilă şi Tătăruşanu

Cosmin Contra este mândru de românii care îi calcă pe urme în Serie A. El i-a lăudat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă pentru că au reuşit să se impună la Parma.

"Nu au început bine, dar acum joacă şi o fac la un mare nivel. Sunt diferiţi. Mihăilă e mai rapid, în timp ce Man e mai tehnic şi e un jucător mai bun de echipă. Au talent, trebuie să confirme la Parma, pentru ca peste câţiva ani să meargă la o echipă mai puternică", a mai spus Contra.

Reclamă

Contra l-a lăudat şi pe Ciprian Tătăruşanu, care joacă la fosta sa echipă, AC Milan.

"E un mare jucător, un mare portar, un profesionist sută la sută. Nu e uşor să intri de pe bancă în meciuri importante şi să joci bine. Cred că Milan a făcut o bună achiziţie. Are atât de multă experienţă în Serie A şi în fotbalul internaţional cu România. Sunt fericit că a mers la Milan, atât pentru el, cât şi pentru club", a declarat Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și