Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică şi pasiunea pentru Dinamo. Cum ar fi putut să îmbrace tricoul "câinilor": "Ori fotbal, ori actorie!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 aprilie 2021, 8:00

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Ştefan Bănică şi pasiunea pentru Dinamo. Cum ar fi putut să îmbrace tricoul "câinilor": "Ori fotbal, ori actorie!"

AS.ro LIVE

Ştefan Bănică a răspuns întrebărilor lui Cătălin Oprişan

Ştefan Bănică a locuit lângă stadionul Dinamo şi obişnuia să joace fotbal zi de zi. A fost observat de un antrenor al echipelor de juniori şi a fost chemat la probe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Bănică: "Intrau la rupere. Când am văzut, i-am luat şi eu la omor"

"Totdeauna am cochetat cu fotbalul. Nu am făcut de performanţă. Singura interacţiune cu fotbalul de performanţă a fost pe Dinamo, stadionul copilăriei mele. Eu săream gardul şi mergeam pe stadion. M-a văzut un antrenor la Dinamo, la copii, şi m-a întrebat dacă nu vreau să vin să încerc.

M-a chemat a doua zi, aveam un tricou verde şi eu nu am ştiut că ăia intrau la rupere. Când am văzut asta, am dat şi eu…mă strigau: "Bă, ăla în verde! Ăla în verde". Eu când am văzut ce se întâmplă, i-am luat şi eu la omor", a povestit Ştefan Bănică.

Starul care are o carieră uluitoare a decis să calce pe urmele tatălui său, cel care a fost unul dintre cei mai iubiţi actori din România.

"Am mai venit de două ori şi m-a întrebat ce vrei să faci. Am zis: 'Domnule, vreau să fac actorie! Eram în clasa a zecea'. (Cătălin Oprişan: Ştia cine eşti?) Aflase după aia. Mi-a zis: 'Trebuie să te hotărăşti, ori fotbal, ori actorie!' A fost foarte tranşant, iar eu am zis actorie. S-a terminat cu performanţa… aşa, jucam fotbal în fiecare zi", a dezvăluit vedeta Antenei 1.

Reclamă

Ştefan Bănică a compus chiar şi un imn pentru Dinamo şi a sărit în ajutorul clubului din "Ştefan cel Mare" când clubul a fost ameninţat cu falimentul. Este membru DDB!

În vârstă de 53 de ani, Ştefan Bănică este jurat la X-Factor, dar ar putea să jurizeze foarte bine şi prestaţiile "câinilor" de pe terenul de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și