Închide meniul

Florin Prunea, semnal de alarmă după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo. "Chiar nu înţeleg. E o mare problemă!". Ce le-a transmis fanilor din PCH

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 9:58

Reclamă
Florin Prunea, semnal de alarmă după revenirea lui Dusan Uhrin la Dinamo. "Chiar nu înţeleg. E o mare problemă!". Ce le-a transmis fanilor din PCH

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Prunea, atac la Mario Nicolae

Prunea i-a avertizat pe fanii-acţionari că e nevoie de o strategie bine gândită pentru ca echipa să poată evita retrogradarea. Acesta este sigur că gruparea din Ştefan cel Mare duce lipsa unui director sportiv cu experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, atac la adresa lui Mario Nicolae

Actualul manager sportiv al "câinilor" nu l-a convins pe Florin Prunea. Fostul internaţional chiar l-a criticat pe Mario Nicolae.

"Haide să fim serioși… câte prostii a făcut omul ăsta la clubul ăsta nu știu dacă a făcut Dinamo în toată istoria.

Aici este o mare problemă. Dacă e adevărat ce am citit că odată pun antrenorul două persoane, după aceea alte persoane, e grav dacă se întâmplă așa. Jos pălăria pentru ceea ce fac ei, să ajungi de la o mie de cotizanți la 15 mii… dar eu cred că trebuie separate lucrurile.

Chiar nu înțeleg, am mai și vorbit cu ei. Chiar nu au găsit pe cineva care să vină să stea lângă echipă? Lucrurile sunt scăpate de sub control. Trebuie să vină un director sportiv.

Reclamă

Mie nu mi s-a propus. Eu zic sunt mulți care pot să vină să pună umărul chiar și în mod dezinteresat până se termină campionatul. Să încerce măcar!", a spus Florin Prunea, potrivit Prosport.

Dinamo este într-o criză uriaşă după ce a pierdut ultimele cinci oficiale. Mai are un singur punct avans faţă de "lanterna roşie" din Liga 1, Poli Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și