Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Radu Drăguşin, extaziat după ce a semnat un nou contract cu Juventus. "Nu eram sigur dacă rămân! Este cea mai bună decizie". Sfaturile primite de la Bonucci şi Chiellini

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 15:06

Reclamă
VIDEO EXCLUSIV | Radu Drăguşin, extaziat după ce a semnat un nou contract cu Juventus. "Nu eram sigur dacă rămân! Este cea mai bună decizie". Sfaturile primite de la Bonucci şi Chiellini

Profimediaimages

Radu Drăguşin a rămas la Juventus

Fundaşul român a pus astfel capăt zvonurilor că va pleca de la campioana Italiei. Din vară, putea ajunge în Bundesliga şi Premier League. Leipzig şi Crystal Palace au fost printre echipele care l-au dorit pe Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin: "Am rămas la Juventus şi sunt foarte fericit!"

"Sunt foarte fericit ca am semnat noul contract, abia aşteptam să terminăm cu toate aceste… nu eram sigur dacă rămân, nu rămân. Într-un final am rămas şi sunt foarte fericit. 

(Reporter: Radu, câte echipe ai refuzat ca să rămâi la Juventus?) Nu ştiu neapărat, am citit că au fost mai multe echipe, dar mai multe ştie Florin Manea, impresarul meu. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie pentru mine şi cariera mea", a declarat Radu Drăguşin în exclusivitate pentru AS.ro.

Fundaşul român, noul star al bianconerilor, se antrenează zi de zi alături de Cristiano Ronaldo. Doi dintre cei mai buni fundaşi din istoria lui Juventus, Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini, îl ajută cu sfaturi pe Drăguşin.

Reclamă

"Toată lumea încearcă mereu să ne dea sfaturi celor mai tineri. Dacă ar fi să aleg trei sfaturi, acestea sunt: să rămân modest în primul rând, să nu-mi pierd capul şi să rămân cu picioarele pe pământ… ăsta e cel mai important sfat pe partea umană. După vin sfaturile din punct de vedere fotbalistic, deci sunt detalii tehnice", a precizat fundaşul României U21.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și