Închide meniul

Ştefan Radu, mesaje emoţionante: "Pentru Dinamo intru în zid. Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!"

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 10:42

Reclamă
Ştefan Radu, mesaje emoţionante: "Pentru Dinamo intru în zid. Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!"

profimediaimages

Ştefan Radu, mesaj emoţionant pentru foştii colegi şi antrenori de la Dinamo

Ştefan Radu a jucat 6 ani la juniorii lui Dinamo. El spune că încă păstrează legătura cu foştii colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!”

"Îmi face plăcere să vorbesc cu toți colegii mei de la juniori, sunt pe ambele chat-uri, cel de la 1986 și cel de la 1985. Rămânem cu amintirile noastre prețioase. Le-am și zis: 'Chiar nu puteți să vă vedeți mai des?'. Însă fiecare are problemele lui, viața lui. 

Așa și eu, am încercat să vin de fiecare dată în țară, anul trecut, cu pandemia, mi-a fost mai greu. Toți sunt parte din povestea mea și le mulțumesc. Și vă mulțumesc! Să știți ceva, Ștefan Radu nu e rupt de România!", a transmis fotbalistul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, într-o scrisoare publicată de playsport.ro.

Ştefan Radu i-a vorbit lui Inzaghi despre Ţălnar

Înaintea să plece la Lazio, în 2008, Ştefan Radu a jucat 61 de meciuri pentru Dinamo, începând din 2005. Despre Cornel Ţălnar i-a vorbit chiar şi actualuui său antrenor.

"De la el am învățat, prima oară, acest sistem drag mie, 3-5-2. Și i-am spus și lui Inzaghi (n.r. Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio) asta, am o relație bună cu el, am fost colegi și acum îmi este antrenor. Le-am zis și colegilor că, pentru a învăța să joc în acest sistem, am luat și castane. Nea Cornel nu te ierta! Nu pot să uit, este exact ce ne spunea. Și mi-a folosit, mi-a folosit mult”, a scris fundaşul în vârstă de 34 de ani.

Reclamă

Ştefan Radu: "Pentru Dinamo intru în zid"

Ştefan Radu nu l-a uitat nici pe Ioan Andone. Şi i-a mulţumit că nu l-a lăsat să ajungă la Jiul sau la Sportul.

"Ioan Andone m-a ajutat enorm, dânsul m-a debutat, a fost un moment incredibil, nu o să pot uita acel moment, apoi Mircea Rednic m-a promovat, m-a aruncat în luptă, mi-a dat încredere, a fost hotărâtor pentru mine. Auzisem că trebuie să merg la Jiul Petroșani, parcă erau unele discuții și cu Sportul Studențesc, însă ce mai contează acum ce trebuia să fie, important e că am rămas la Dinamo, la echipa la care am crescut și m-am dezvoltat. Pentru Dinamo intru în zid!", a mai transmis Ştefan Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și