Închide meniul

Real Madrid – Barcelona 2-1 | Lionel Messi, de nerecunoscut în El Clasico. Trece prin cea mai neagră perioadă. Nu poate marca în lipsa lui Cristiano Ronaldo!

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2021, 6:35

Reclamă
Real Madrid – Barcelona 2-1 | Lionel Messi, de nerecunoscut în El Clasico. Trece prin cea mai neagră perioadă. Nu poate marca în lipsa lui Cristiano Ronaldo!

Profimediaimages

Lionel Messi, fără gol în ultimele şapte meciuri cu Real Madrid

Argentinianul nu l-a putut învinge pe Thibaut Courtois şi şi-a continuat seria nefastă în faţa marii rivale. Golgheter în campionatul Spaniei, cu 23 de reuşite, Messi a şi uitat când a marcat ultima oară în poarta grupării blanco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu a mai înscris din 2018 în El Clasico

Messi este fără gol sau pasă decisivă în ultimele şapte El Clasico! Nu şi-a mai ajutat coechipierii chiar din momentul în care Cristiano Ronaldo a plecat de la Real şi a semnat cu Juventus. 

Golgheterul Barcelonei a înscris ultima dată în poarta madrilenilor în urmă cu trei ani, pe Camp Nou, într-un derby încheiat 2-2. Messi şi Cristiano Ronaldo erau printre marcatori!

Sud-americanul a fost totuşi aproape să îşi treacă în cont o adevărată "bijuterie". Messi a încercat să înscrie chiar din corner şi puţin i-a lipsit să îşi vadă visul împlinit. Mingea a lovit bara!

Reclamă
Reclamă

VEZI VIDEO AICI CU EXECUŢIA LUI MESSI!

Lionel Messi a tremurat de frig în El Clasico

Imaginea serii din Real Madrid – Barcelona îl are protagonist pe Leo Messi (33 ani), care a tremurat la propriu în El Clasico.

Condiţiile de joc au fost dificile pe "Alfredo di Stefano". În repriza secundă a început o ploaie teribilă care şi-a făcut simţită prezenţa în rândul jucătorilor. Leo Messi a fost surprins în timp ce tremura de frig.

Reclamă

Argentinianul nu a stat prea mult pe gânduri, iar la scurt timp s-a dus să îşi schimbe tricoul de joc, chiar dacă nu l-a ajutat prea mult.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și