Închide meniul

Dennis Man l-a umilit pe Zlatan Ibrahimovic în Parma – AC Milan 1-3. Românul, dribling de necrezut! A trecut mingea printre picioarele lui Ibra

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2021, 20:04

Reclamă
Dennis Man l-a umilit pe Zlatan Ibrahimovic în Parma – AC Milan 1-3. Românul, dribling de necrezut! A trecut mingea printre picioarele lui Ibra

Profimediaimages

Dennis Man, dribling spectaculos în faţa lui Zlatan Ibrahimovic

Jucătorul cumpărat cu 13 milioane de euro de la FCSB a izbutit un dribiling uriaş în startul reprizei secunde, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi. În minutul 49, Man a plecat pe contraatac şi nu s-a temut să treacă mingea printre picioarele lui Ibrahimovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man l-a driblat pe Zlatan Ibrahimovic

VEZI AICI VIDEO CU DRIBLINGUL LUI DENNIS MAN

Zlatan a fost extrem de surprins de ceea ce i s-a întâmplat. Din păcate, internaţionalul român nu a putut profita şi a pierdut mingea imediat după ce l-a lăsat în urmă pe suedez.

Ibra nici nu a mai stat mult pe teren. Şi-a pierdut cumpătul după o oră de joc şi i-a adresat injurii arbitrului. A fost eliminat! D'Aversa l-a ţinut până la final pe Dennis Man, dar vârful de 22 de ani nu a putut marca. Parma a cedat cu 1-3 şi a rămas pe penultimul loc în Serie A.

"Dacă aș fi putut, i-aș fi scos din teren pe majoritatea titularilor. Sunt mulți care puteau face mai mult, nu doar Gervinho, pe care l-am scos la pauză. Mă așteptam mai mult și de la Kucka, și de la Graziano Pelle", a declarat antrenorul Parmei la finalul partidei.

Reclamă

Dennis Man a primit nota 5.5 pentru evoluţia din confruntarea cu AC Milan. Tuttomercatoweb i-a oferit cea mai mare notă, 6.5, fundaşului central Gagliolo. Acesta a reuşit să marcheze golul Parmei din minutul 66.  
 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și